Ik ben Sietse de Jong; Jouw Bedrijfsadviseur. Met 25 jaar ervaring en werkplezier in de financiële dienstverlening. Eerst heb ik 10 jaar particulieren als adviseur private banking geadviseerd over hypotheken, pensioenen, verzekeringen, lijfrentes beleggen en sparen. Daarna stapte ik over naar de advisering van ondernemingen in de verschillende fases van hun bestaan (starters, groeiers, stoppers). Allerlei verschillende situaties en vraagstukken, soms relatief simpel soms erg complex kwamen in de afgelopen 25 jaar voorbij.

Ik zag van dichtbij ook de verandering in de financiële wereld. Standaardisering, sterkere processturing en digitalisering; een beweging niet altijd aansluit bij de ondernemerszin van zakelijke klanten. Als ondernemer zoekt u advies dat past bij u en uw bedrijf; exact toegeschreven op uw situatie. In mijn werkervaring kwam ik situaties tegen waarbij ondernemers voor grote en moeilijke beslissingen stonden. Als voor de financier echter niet alleen het belang van ondernemer, maar ook eigen belangen gelden, voelt dat voor een ondernemer niet altijd prettig. Hoe persoonlijk en onafhankelijk is de advisering dan eigenlijk?

En daarin ligt nu net mijn motivatie; om u te bedienen met een goed en onafhankelijk advies dat precies bij u en uw bedrijf past. Om mijn werk goed te kunnen doen, is het daarom cruciaal om te weten waar ik het over heb. Kennis van u en uw bedrijf is voor mij essentieel, zodat ik een traject altijd start met een goed intakegesprek. Vanuit dit gesprek formuleren we samen welke vragen, wensen of doelen er zijn. Daarna bepalen we in overleg welke begeleiding en advisering noodzakelijk is.
Over de kosten maken we uiteraard ook heldere afspraken. Zodat u ook daarin weet wat u kunt verwachten.

Het komt voor dat er gedurende het adviestraject ook beslissingen moeten worden genomen op het particuliere of verzekeringsvlak. In dat geval werk ik samen met uitstekende onafhankelijk adviseurs uit mijn netwerk. Ook daarover maken we op voorhand heldere afspraken.

Kortom, we starten met een goede kennismaking en maken heldere afspraken over wat voor u belangrijk is en wat we van elkaar kunnen verwachten. Zo kom ik tot een advies, speciaal voor u op maat gemaakt; in een persoonlijk traject.

Uw Bedrijf, Jouw Bedrijfsadviseur – samen bereiken we meer!