Een zakelijke financiering die past bij uw bedrijf? Uw plannen realiseren met een zakelijke financiering? Er zijn verschillende redenen waarom u een financieringsbehoefte kunt hebben. Het kan gaan om werkkapitaal, een bedrijfspand, een bedrijfswagen, inventaris of voorraden. Maar u kunt ook denken aan de start van een bedrijf, herstructurering van bestaande leningen of een bedrijfsovername. Voor al deze zaken is een passende financiering nodig.

Financiers hebben echter steeds minder tijd of mensen beschikbaar voor het bespreken of adviseren van financieringsaanvragen. Steeds vaker ontvangen zij uw aanvraag het liefst online en kant en klaar. Uw aanvraag wordt daarna behandeld en beoordeeld, zonder persoonlijk contact met u als ondernemer. Een veelgehoorde frustratie bij ondernemers is dan ook dat ze niet het gevoel hebben dat ze écht gehoord worden door de financier. Een aanvraag leidt tot een aanbod dat niet goed past of wordt afgewezen. Ondernemers voelen zich dan vaak niet begrepen en missen ruimte voor een gesprek met de financier. Jouw Bedrijfsadviseur doet dat anders. Persoonlijke benadering staat voorop.

Jouw Bedrijfsadviseur helpt u

Voor goede plannen zijn er voldoende financieringsmogelijkheden. Een zorgvuldige voorbereiding van een financieringsaanvraag vergroot de kans op succes. Succes dat nodig is om uw plannen en ambities te realiseren! Maar een goede voorbereiding, onderbouwing en uitwerking van uw financieringsaanvraag vraagt ook veel tijd; tijd die u het liefste besteedt aan uw onderneming.

Jouw Bedrijfsadviseur begrijpt dat als geen ander en helpt u daarom graag bij uw financieringsaanvraag. Jouw Bedrijfsadviseur spreekt de taal van de ondernemer én de taal van de financier. Dat helpt bij het goed voeren van gesprekken met uw financier(s). Jouw Bedrijfsadviseur zorgt zo voor een goede relatie tussen u en uw financier(s).

Jouw Bedrijfsadviseur kent de weg

Op basis van (werk)ervaring, netwerk en een onafhankelijke positie, kent Jouw Bedrijfsadviseur als geen ander de financieringsmarkt. Belangrijk is om te kijken daar waar uw kansen liggen. Er zijn veel partijen actief die willen en kunnen financieren. Dat zijn zeker niet alleen banken, maar ook crowdfundingsplatforms, lease- en factoringmaatschappijen.

Jouw bedrijfsadviseur kent de weg naar deze partijen en respecteert daarbij de relatie met uw huidige adviseurs/accountants. Jouw Bedrijfsadviseur neemt niet over, maar werkt met hen samen. Met Jouw Bedrijfsadviseur kunt u rekenen op onafhankelijk en eerlijk advies van een deskundig, betrokken en no-nonsense bedrijfsadviseur. Jouw Bedrijfsadviseur bespaart u tijd en gaat voor het vinden van een passende financiering bij u en uw bedrijf!

Meer weten over de aanpak van Jouw Bedrijfsadviseur? Neem vrijblijvend contact op via 06-27262594 of via maak een afspraak. 

 

Een financieringsvraag is voor een ondernemer niet altijd eenvoudig. Weten welke financiers met jouw bedrijf matchen?
Check jouw financier!